Vi erbjuder två instruktörsledda pass per vecka, samt ett extra lett pass på lördagar.

Medlemmar har tillgång till omklädningsrum, gym, kettlebell, mattor, mitsar och säckar från 05.00 – 24.00 alla dagar.

Se träningsschemat här!

Att tänka på:

  • Vanliga träningskläder
  • Tandskydd och suspensoar är en bra investering
  • Brottsregisterutdrag skall kunna uppvisas
  • Prestige lämnas vid dörren

Vi är medlemmar i Krav Maga Global (KMG), den största och mest seriösa Krav Maga-organisationen. Alla instruktörer har tränat åtskilliga år innan de blev utvalda att bli instruktörer och fick gå den 23 dagars utbildning som var början på deras instruktörsutbildning. Varje år måste varje instruktör utbilda sig 8 heldagar för att klara de höga krav KMG ställer. 

Krav Maga

Är ett modernt självförsvarssystem utvecklat för verkligheten som den ser ut idag. Systemet är enkelt att lära och har metoder och tekniker för att hantera alla aspekter av självförsvar – mot knivangrepp, sparkar och slag, pistolhot, alla slags tillhyggen, markkamp och flera motståndare.

Naturliga reaktioner

Teknikerna i Krav Maga bygger på människans naturliga reaktioner. Det ger ett system som är lätt att lära och snabbt bygger upp förmågan till självförsvar. Den första terminen tränas bland annat grundläggande slag- och sparktekniker, försvar mot struptag på marken, taktik mot flera motståndare och användandet av vardagsföremål för självförsvar. Krav Maga handlar om att så tidigt som möjligt ta tillbaka initiativet från angriparen. Att slå tillbaka för att stoppa attacken och få utrymme att ta sig ur situationen.

Ingen prestige

Ett typiskt pass innehåller träning av ett antal försvar mot specifika angrepp, till exempel stryptag, knivhot, slag eller knivhugg. Dessutom används mittsar för att träna på att använda kroppens naturliga vapen: händer, fötter, knän, armbågar och så vidare.

Killar och tjejer tränas tillsammans. Instruktören pushar på, men prestige lämnas vid dörren. Vi är övertygade om att man utvecklas snabbast då man hjälper varandra att bli bättre.

Klubbens vision är att alla skall trivas och vi hjälper varandra oavsett erfarenhet och grad fråga gärna vi vill hjälpa varandra. Du skall känna dig välkommen från första ögonblicket du kommer in i vår fina lokal.

Förutom teknik tränas också kondition och styrka den träningen är individuellt anpassad eftersom vi jobbar i tidsintervaller du väljer själv vilken intensitet.. Träningen sker både parvis, enskilt och i större grupper. Efterhand läggs övningar in som höjer stressnivån och simulerar verkliga situationer, till exempel försvar mot flera motståndare.

Kondition och styrka

Man behöver inte vara vältränad för att börja träna Krav Maga, men en bra grundkondition stärker både självförtroendet och förmågan att försvara sig. Därför innehåller träningen olika typer av konditions- och styrkeövningar.