Självförsvar för Kvinnor


SHE NEEDED A HERO, SO THAT’S WHAT SHE BECAME!

NÄSTA DATUM: 2:a Juni, 16:30 – 19:30

En självförsvarskurs för dig som vill lära dig effektiva självförsvarstekniker och öka dina chanser att ta dig ur hotfulla situationer – även innan de uppstår.

Regelbundet håller Göteborgs Krav Maga Klubb (GKMK) workshopen Självförsvar för Kvinnor. Vi kommer att lära oss hur vi använder vår kropp, vår röst och vår uppmärksamhet som verktyg för att öka vår säkerhet.

Under workshopen tränar vi på effektiva sparkar och slag, självförsvarstekniker mot olika hot och attacker, samt att läsa in vår omgivning och andras kroppsspråk för att undvika farliga situationer. Vi kommer också att lära oss mer om vilka manipulativa metoder förövare använder för att lura eller distrahera, hur vi känner igen varningssignalerna och hur vi tar oss ur otrygga situationer där dessa metoder används.

Tips!
Vill du boka kursen privat för ditt företag, möhippa eller bara en rolig aktivitet för dig och dina tjejkompisar? Även då är du varmt välkommen att kontakta sabina@gkmk.se !

VIKTIGT!
Alla människor kan både bli utsatta för våld och lära sig självförsvar, oavsett kön. Men just denna kurs och dess upplägg är anpassad för den typen av våld kvinnor i högre grad är utsatta för.

ANMÄLAN:
Begränsat antal platser vid workshops. Anmäl dig genom att mejla sabina@gkmk.se och Swisha biljettpris till 0768680418 (Sabina Renck). Köper du flera biljetter läggs samtliga under ditt namn.

PRIS: 575:-

TA MED:
– Bekväma träningskläder och skor för inomhusträning
– Vattenflaska
– Mellanmål


PÅ PLATS FINNS:
– Utrustning
– Frukt, bars och kaffe


Kursen leds av Sabina Renck och Peter Sandström.

Sabina har tränat Krav Maga sedan 2016 i Sverige och Nya Zeeland, och är idag ledare för Självförsvar för Kvinnor och Kids Krav Maga på GKMK. Hon är beteendevetare i grunden, och arbetar bland annat som coach, föreläsare och workshopledare.

Peter har tränat Krav Maga sedan 1998, och är klubbägare för GKMK och instruktör i huvudförbundet Krav Maga Global. Han har haft vaktfirma i 18 år och arbetar idag som lärare.


Kom själv eller med en vän – Det finns alltid någon att träna med!
Varmt välkomna till Göteborgs Krav Maga Klubb!