Träningsmetoden är speciellt utvecklad för kvinnor och bygger på många års erfarenhet utifrån ett flertal verkliga situationer där kvinnor har ansett att Krav Maga varit det mest effektiva självförsvaret.


SJÄLVFÖRSVAR FÖR KVINNOR, söndag 6 februari 10.30 – 14.45.

En självförsvarskurs för dig som vill lära dig effektiva självförsvarstekniker och öka dina chanser att ta dig ur hotfulla situationer – även innan de uppstår.

Den 8 augusti håller Göteborgs Krav Maga Klubb (GKMK) denna kurs i självförsvar för kvinnor. Vi kommer att lära oss hur vi använder vår kropp, vår röst och vår uppmärksamhet som verktyg för att öka vår säkerhet.
Under fyra timmar tränar vi på effektiva sparkar och slag, självförsvartekniker mot olika attacker, samt att läsa in vår omgivning och andras kroppsspråk för att undvika farliga situationer. Vi kommer också att lära oss mer om vilka manipulativa metoder förövare använder för att lura eller distrahera, hur vi känner igen varningssignalerna och hur vi tar oss ur otrygga situationer där dessa metoder används.

VIKTIGT!
Alla människor kan både bli utsatta för våld och lära sig självförsvar, oavsett kön. Men just denna kurs och dess upplägg är anpassad för den typen av våld kvinnor i högre grad är utsatta för.

INFO:
Datum: Söndag, 8 augusti, 2021
Tid: 10:30 – 14:30
Pris: 450 sek
Plats: Göteborgs Krav Maga Klubb
Adress: Smidesgatan 4, Göteborg
Närmaste hållplats: Frihamnsporten eller Hjalmar Brantningsplatsen
Åldersgräns: 15 (13 i målsmans sällskap)

ANMÄLAN:
Begränsat antal platser. Anmäl dig genom att skicka oss ett meddelande på Facebook, eller mejla peter.sandstrom@gkmk.se
Skriv namn, telefonnummer och mejladress, så skickar vi betalningsuppgifter.

TA MED:
– Bekväma träningskläder och skor för inomhusträning
– Vattenflaska
– Mellanmål

PÅ PLATS FINNS:
– Munskydd för dem som vill
– Handsprit
– Frukt, bars och kaffe

Kursen leds av Sabina Renck och Peter Sandström. Sabina har tränat Krav Maga sedan 2016 i Sverige och Nya Zeeland, och är idag ledare för Kids Krav Maga. Hon är beteendevetare i grunden, och har arbetat som coach, föreläsare och workshopledare. Peter har tränat Krav Maga sedan 1998, och är klubbägare för GKMK och instruktör i huvudförbundet Krav Maga Global. Han har haft vaktfirma i 18 år och arbetar idag som lärare.
Kom själv eller med en vän – Det finns alltid någon att träna med!
COVID-19 – Träningen sker i våra rymliga lokaler och i enlighet med FHMs rekommendationer.

Varmt välkomna till Göteborgs Krav Maga Klubb!

Läs mer på vår facebooksida: Självförsvar för Kvinnor

Som flicka, tonårstjej och kvinna är risken att bli utsatt för brott tyvärr hög. Sexuella trakasserier, kvinnofridskränkning, hot om våld, våldtäkt och misshandel. Vi lär ut hur man kan vara uppmärksam och undvika hotfulla situationer. Använda röst och kroppsspråk. Ta sig ur hotfulla situationer. Ta sig ur våldsamma situationer.

Krav Maga är realistiskt självförsvar uppbyggt utifrån kroppens naturliga reaktioner och reflexer. Det är därför lätt att lära sig. Vi tränar på verkliga situationer, och vi tillför stressmoment för att bli mentalt förberedda.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC06644-1024x575.jpg